Skyriders favicon

Akik esküvőjükre minket választottak, így emlékeznek vissza a zenekarra:

Pusztai-Béres Adrienn  (2014-11-16 at 21:02)

"Kedves Klári, Zola és a többiek!
Szeretnénk megköszönni nektek a fergeteges hangulatot, amit az esküvőnkön teremtettek. Már a kezdetektől fogva nagyon sokat segítettek, köszönjük. Az esküvőn mindig tudtátok hogyan teremtsétek meg a bulihangulatot és tartsátok azt fent. Áradt bekőletek a jókedv, a zene és a profizmus. Az egész násznép végigtáncolta az éjszákot, azóta is mindenki dícsér titeket.
Külon szeretném megköszönni, hogy a menyecsketánc ideje alatt olyan kitartóan játszottátok a “lakodalmas zenét”, annak ellenére, hogy nem ez a profilotok.
Nagyon örülök, hogy titeket választottunk, a jövőbeni házasulandóknak csak ajánlani tudlak benneteket.
Még egyszer nagyon köszönjük, hogy ott voltatok és még csodálatosbbá tettétek a nagy napunkat.
Adri&Balu"


Zsani&Tomi  (2014-10-06 at 19:38)

"Nagyon profin zenéltetek, az egész csapat nagyon-nagyon professzionális, a szervezéstől az éneklésen át mindenben. Biztos pontját jelentettétek az esküvőnek, nektek köszönhetően nagyon jól sikerült a lakodalom buli része. Az egész násznép egyhangúan egekig dícsért titeket, örülök, hogy titeket találtunk meg erre a jeles napra, hogy jöttetek, ottvoltatok. Remélem még lesz alkalmunk találkozni és hallgatni titeket!

Zsani&Tomi"


Réka & Benedek (2014-10-05 at 18:50)

"Kedves Skyriders!

Tudtuk, hogy a zenekar választás sarkalatos pontja egy esküvőnek, hiszen ezen múlik, hogyan sikerül az esti buli. Nagyon jól döntöttünk, hogy Titeket választottunk, mert fantasztikus hangulatot teremtettek a buli kezdetétől hajnalig! A korosztály nagyon vegyes volt, de mindenki jól érezte magát és ropta ugyanúgy a régi slágerekre, mint a mai buli zenékre és a „lakodalmas zenét”sem hiányolta senki! Az esküvőnk után sok visszajelzést kaptunk és a zenekar választást mindenki dicsérte!
Még egyszer köszönjük Nektek, hogy ilyen remek hangulatot teremtettetek és külön szeretnénk azt is megköszönni, hogy a nyitótáncunkban is részt vettetek a Happy című szám eljátszásával! További sok sikert kívánunk Nektek a zenei pályán, és ami biztos, hogy fogtok még velünk találkozni a Skyriders koncerteken! ;-)
Réka & Benedek"


Ági és Viktor (2014-10-01 at 13:13)

"Kedves Skyriders!

Nagyon szépen köszönjük, hogy felejthetetlenné tettétek az esküvőnket! A zenekar mindig megfelelően reagált a násznép ritmusára, tökéletes bulit és hangulatot teremtve ezzel.
Külön köszönet a polgári szertartás hangosításáért és a nyugodt, profi hozzáállásért!
Csak ajánlani tudjuk a Skyriderst, és Klári gyönyörű hangját!
Puszi,
Ági és Viktor"


Melinda és Samu (2014-08-01 at 18:50)

"El sem tudtunk volna jobb zenekart képzelni az esküvőnkre.
Professzionális előkészületek, segítség minden hangosítási és egyéb kérdésben.
A zenekar észrevétlenül kezdte a műsort utána pedig mindig tökéletesen választotta meg az adott hangulathoz leginkább illő zenét.
Elegáns kezdet, tomboló zenit és finom levezetés. Pazar!
Csak ajánlani tudom őket. Kedvesek, profik és piszokul érzik a közönséget. Talán ez a legfontosabb!
Számunkra tökéleteset nyújtottak, egy tökéletes estén."


Bandur Viktória (2013-11-29 at 11:22)

"Kedves Skyriders!

2 éve, amikor meghallottuk először Klárit énekelni, rögtön tudtuk, hogy senki más nem énekelhet az esküvőnkön csak Ő és a csapata. :) Nagyon örülök, hogy ez az álmom valóra vált és velünk voltatok a Nagy Napon. Hallhattunk Titeket élőben, bulizhatunk egy óriásit a násznéppel. Maximálisan emeltétek az esküvőnk színvonalát, hihetetlen az a jókedv és profizmus ami belőletek árad!!!
Köszönjük még egyszer és sok sikert kívánunk Nektek a jövőben! A rajongóitok vagyunk! :)
Ui: A Babához pedig csodálatos perceket és sok-sok örömöt kívánunk! :)
Viki és Zoli
2013. szeptember 21."


Trajtler Gergely (2013-09-01 at 19:25)

"Szia Klári! Szeretnénk megköszönni, hogy velünk voltatok az esküvőnkön! :) Nagyon jól sikerült a buli, tökéletesen ráéreztetek, azokra a számokra, amik ,,vitték” a hangulat fonalát! Köszönjük a sok türelmet is, amire 1-2 pityókásabb rokon miatt néha szükség volt! :) Nagyon sok boldogságot kíváunk Nektek a Babához és remélem, hogy még hallunk titieket játszani…mondjuk a Smooth Operatort! :)

Üdv,Gergő és Dia"


Onczay Zoltán  (2013-07-30 at 07:01)

"Kedves Klári, és természetesen a Skyriders további tagjai, köszönjük szépen a tökéletes zenei szolgáltatást az esküvőnkön ! Fantasztikus csapat vagytok, sok sikert kívánunk Nektek a zenei pályán !

Zoli&Zsòfi"


Kati & Joris (2013-03-04 at 14:18)

"Kedves Skyriders,

Köszönjük, hogy felejthetetlenné tettétek ezt a nekünk nagyon fontos estét! Fergeteges volt a hangulat. Szuper jót táncoltunk :-) Magyarok és külföldiek egyformán jól érezték magukat, nem volt olyan szám, amin nem táncoltunk mint az őrültek! Örülünk, hogy rátok bíztuk ezt a feladatot :-) Köszönjük, hogy ilyen flexibilisek voltatok!
Minden jót és még egyszer köszönjük a fantasztikus bulit.
Kati & Joris"


Chris & Vik Medway (2013-01-01 at 13:07)

"Kedves Klari es Skyriders csapat,

Ezuton szeretnenk megkoszonni a kozremukodeseteket az eskuvonkon! Fergeteges volt a hangulat, a kezdetektol az est vegeig, mindenki fantaszikusan erezte magat! Szuper volt a zene, az enek – profik es tehetsegesek vagytok nemcsak ezen a teren, hanem a szervezesben is! Nagyon koszonjuk, hogy a rovid hatarido ellenere elfogadtatok a felkeresunket es hogy meg igy is be tudtatok gyakorolni egy kedvenc szamunkat, csak nekunk!
Sok sikert kivanunk Nektek a jovore nezve – csak igy tovabb!
We would like to say a big thank-you for playing at our wedding party. The atmosphere was fantastic right from the beginning and you managed to draw together and entertain both the Hungarian and English guests at the party! Everyone enjoyed the music and they had a fantastic and fun night!
Thanks again,
Chris & Vik"


Cristina si Fergal (2012-11-10 at 13:54)

"Draga Klara,

Am vrut in special sa te multumim pe tine si sa-ti spunem ca toti oaspetii din Moldova au fost foarte bucurosi si fericiti sa auda si cintece dea noastre moldovenesti. Iti multumim mult pentru ca ai invatat si ai cintat cu atita usurinta in limba Romana si ai fost atit de energetica, vesela si superba! Toti te-au indragit foarte mult si ti-au transmis multe complimente frumoase. Totul a fost minunat! Ne-ti daruit o seara de neuitat! :) Va multimim din tot sufletul!
Cristina si Fergal"


Cristina and Fergal  (2012-11-10 at 13:38)

"Dear Skyriders Band,

We would like to take this opportunity to thank you guys for the amazing performance you gave on our wedding day! Everyone had really great fun that night and the constantly full dance floored proved that! Everyone we spoke to mentioned how great the band was and how much they enjoyed themselves dancing the entire night. The singing, the sound, the songs, the energy was what we wished for and it was great seeing how you were so lively, full of life and involved with the audience. The mix of music was fantastic and suited our truly international crowd (Moldova, Ireland, England, Hungary etc). Thank you as well for learning the Moldavian song in such a short time and singing it so well! Our guests really appreciated it and were impressed to have a Moldavian song playing at a wedding in Budapest. Thank you for lending your guitar to Killian and so easily co-playing with him. That was a pleasant surprise and joy to everyone and of course to him. Those were among the main highlights of our wedding party and you helped us achieve it. Thanks also for being so flexible and accommodating of our requests. Everything was on time and went smoothly and we cannot rate you highly enough. We can say for sure that we made the right choice with you and we would definitely recommend you to other couples!
We hope to keep in touch with you in the future! :)"


Gosia & Adam (2012-10-08 at 20:40)

"Guys you were the star of our wedding. We had a multinational audience and they managed to entertain everyone. Dance floor was filled from the first till the last song (4:00 am).

Thank you very much guys for the evening and your magnificent and contagious energy. Both youngsters and oldies admired your music and amazing Klara’s vocals. We cannot imagine better choice. You nailed it!!!
Nie skłamę jeśli powiem, że byliście gwiazdą na naszym weselu. Zdołaliście stowyrzyć niesamowitą atmosferę i wprowadzić szał tanców, hulanek i swawoli w naszej bardzo międzynarodowej grupie. Parkiet był zapełniony od pierwszej do ostatniej piosenki (4:00 nad ranem). Zabawa była niesamowita, wszyscy młodzi i starsi zachywcali się grą chłopaków i wspaniałym głosem Klary. Dziękujemy wam bardzo za ogromną i niesamowicie zaraźliwą energię, którą zdołaliście przekazać wszystkim gościom. Nie wyobrażamy sobie lepszego wyboru. Daliście czadu!!"


Killian Garvey (2012-10-01 at 10:02)

"Congratulations on my brother’s wedding Zoltan. You and the whole band were terrific musicians and entertainers. I’ve heard nothing but good things … the best testament to how good you guys were was the dance floor being full all night!"


Liza & Laci (2012-09-13 at 10:14)

"Már a lagzink szervezése előtt tudtuk, hogy a zenekarválasztás lesz az egyik legfontosabb mérföldkő.

Tamást (énekes) kb 3 éve hallottuk először egy jazzformációban, és akkor elraktároztuk magunknak a hangját
Eszünkbe is jutott, hogy megkérdezzük van-e esetleg olyan csapata, akikkel zenés-táncos eseményeken “mulattatják a népet”.
Van biza, és már mutatta is ezt a honlapot! Tetszett!
Így esett a választás a SKYRIDERS-re.Utólag is azt mondjuk, igazán remek döntés volt. Igényes, nagyon jó összeszokott zenészek ők,
Klári, mint csinos és tehetséges női énekes csak tovább szinesítette az összképet/hangot:). Nem mellesleg kedves, szimpatikus, nyitott embereket ismertünk meg bennük.
Kedves Klári és Srácok!
Köszönjük Nektek,
> hogy hallhattuk nagy kedvenceinket -némelyiket a kedvünkért tanultatok meg
> hogy végtelenítettétek az I gotta feelinget fergeteges hangulatot teremtve ezzel a parketten
> hogy megénekeltettetek Bennünket és a násznépet -és súgtatok, ha elakadtunk a szövegben
> hogy olyan jól viseltétek az áramszünetet -reméljük a hangszerek, berendezések is
> hogy aranyhalként teljesítettétek a vendégek kívánságait
> hogy ifjú férjem élete első nyilvános herflis fellépésén olyan remekül adtátok alá a kíséretet, óriási élményt szerezve ezzel nekünk
> és nem utolsó sorban: hogy segítettétek emlékezetessé tenni életünk NAGY NAPJÁT!
Kívánunk minden házasulandónak olyan zenekart, mint a Skyriders. De leginkább őket!
Liza&Laci"


Kajcsa Nóra (2012-06-19 at 07:16)

"Esküvői- és bulizenekarnak is kiválók. Én tudom, mert a JAM-es bulijaikra is rendszeresen jártunk, de még a lagzinkon is ők nyomták a talpalávalót. :) Nagyon lelkesek, abszolút látszik rajtuk, hogy még nincsenek kiégve. Élvezik, amit csinlálnak, legyen az bármilyen műfaj. Külön köszönet Klárinak, az énekesnőnek, aki gyönyörű és nagyon tehetséges egyszerre! :)"


Bassola Kinga (2012-06-18 at 17:43)

Dear Klári and the whole Band,

thanks to you, our guests and ourselves had a really good time for our wedding party. Thank you very much for interpreting the difficult Aznavour-songs which made us very happy, and for so spontaneouly bringing into the show the sega-songs and the interaction with our musician friend Jeffrey. Our guests just didn’t stop praising you. Thank you again et we are looking forward to partying with you again very soon.
Cheers, Kinga & Jacques


Chére Klári et les Autres!

Grâce à vous, nos invités et nous-mêmes avons passé des moments formidables. Merci beaucoup pour les chansons d’Aznavour qui nous ont fait grand plaisir et nous vous remercions égalment pour votre flexibilité pour les chansons de séga et d’avori intégré aussi spontanément dans votre programme notre ami musicien, Jeffrey. Nos invités ont également beaucoup apprécié votre spectacle. Grand merci à vous et nous espérons pouvoir faire la fête avec vous prochainement.
Amitiés,
Kinga & Jacques